MenuShortSpaceMenuShortCompanyNameMenuShortArxeiopayNofeeContactEng

Slide-car-Greek
Slider-Bicycle-Greek
3
Slider-Hand-

payNOfee

.all

payNOfee®


Η ανάλυση από εμπειρογνώμονες είναι το θεμελιώδες στοιχείο σε μια διεκδίκηση αποζημίωσης από ατύχημα. Ιατρικές και τεχνικές πραγματογνωμοσύνες  θα αποδείξουν ζημιές και θα στηρίξουν επιχειρήματα και έτσι θα κάνουν την διαφορά.

Ξεκινήστε λοιπόν από τους ειδικούς μας! Θα εξετάσουν την περίπτωση σας, χωρίς καμία χρέωση ή οποιαδήποτε δέσμευση.
Αφού σας δώσουν μια πρώτη γνωμοδότηση, εσείς θα αποφασίστε αν και πως θα προχωρήσετε για την διεκδίκηση της αποζημίωσης που δικαιούστε.  Δεν απαιτείται οποιαδήποτε αμοιβή ή έξοδα στο στάδιο αυτό!!

Σε περίπτωση που θέλετε την υποστήριξη μας, τότε θα πραγματοποιήσουμε μια εκτενέστατη ανάλυση με έγγραφες γνωματεύσεις και θα συνεργαστούμε στενά με τους νομικούς που θα επιλέξετε. Η αμοιβή μας, ανάλογα με τις απαιτήσεις της υπόθεσης σας, θα καθοριστεί στο επίπεδο αυτό και μπορεί να καταβληθεί με την τελική έκβαση της υπόθεσης!


Καλέστε μας σήμερα στο 210 7212175 ή στο 6983 077459 για μια επαγγελματική συμβουλή ή για όποιο ερώτημα σας απασχολεί.

Πως λειτουργούμε.
Η πρώτη επαφή γίνεται τηλεφωνικά και προσπαθούμε να κατανοήσουμε την περίπτωση σας.

Αν κριθεί ότι χρειάζεται επιπλέον ανάλυση των συνθηκών και των στοιχείων, θα συναντηθούμε στα γραφεία μας με τους κατά περίπτωση ειδικούς μας, για να κατανοήσουμε τις καίριες λεπτομέρειες της περίπτωσης σας και να μελετήσουμε στοιχεία που έχετε διαθέσιμα. Συνήθως εκφράζουμε την άποψη μας στην συνάντηση αυτή.

Αν χρειαστεί να λάβουμε την επιπλέον βοήθεια ειδικού, κρατάμε αντίγραφα και επανερχόμαστε τις επόμενες ημέρες.

Οι ειδικοί μας έχουν μελετήσει εκατοντάδες περιπτώσεις σωματικών βλαβών, ιατρικών παραλείψεων και λαθών και έχουν την πείρα να αξιολογήσουν την περίπτωση σας. Εκείνοι επίσης γνωρίζουν ποιοι εξειδικευμένοι ιατροί και τεχνικοί θα χρειαζόταν να συνεισφέρουν για την πληρέστερη αξιολόγηση της ζημιάς σας και των συνθηκών που πραγματοποιήθηκε.

Πως συνεργαζόμαστε με Δικηγόρους ατυχημάτων
Στην Ελλάδα η διεκδίκηση απαιτήσεων αποζημιώσεων πραγματοποιείται αποκλειστικά από νομικούς. Μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας, έχουμε στενή συνεργασία με κάποιους από τους καλύτερους.

Συνεργαζόμαστε όμως εξίσου αποτελεσματικά και με όποιον εσείς επιλέξετε.

Άλλωστε, συχνά δικηγόροι απευθύνονται σε εμάς για να γνωματεύσουμε και να υποστηρίξουμε υποθέσεις που έχουν αναλάβει.

Η εταιρία

Τι μας κάνει διαφορετικούς.
Τα ατυχήματα μπορούν να έχουν συνέπειες που κυμαίνονται από μια απλή σωματική βλάβη, μέχρι και την απώλεια της ζωής. Η διερεύνηση των συνθηκών του ατυχήματος και κυρίως η αποτύπωση των συνεπειών του στην υγεία και την ζωή του παθόντα, μέσα σε ένα πλαίσιο διεκδίκησης δικαιοσύνης και αποζημίωσης, είναι έργο που απαιτεί άμεση, ταχύτατη αλλά και υψηλή επιστημονική και τεχνική κατάρτιση.

H All Accidents είναι η εταιρεία που δίνει πρόσβαση στην πιο Πλήρη και Εξειδικευμένη αντιμετώπιση ενός ατυχήματος γιατί έχει μια ικανή ομάδα πλαισιωμένη με καταξιωμένους πραγματογνώμονες και τεχνικούς συμβούλους σε όλα τα θέματα που αφορούν το ατύχημα, με κέντρο πάντα τον άνθρωπο!

H All Accidents αποτελεί μια καινοτόμο προσέγγιση διότι είναι η μόνη εταιρεία που συνδυάζει την συνολική, περιλαμβάνοντας την ιατρική, τεχνική και ερευνητική προσέγγιση του ατυχήματος, ώστε να είναι αποτελεσματική η διεκδίκηση των αξιώσεων του παθόντος.

Προσφέρει υπηρεσίες υποστήριξης του θύματος σε σχέση με την βέλτιστη αποκατάσταση της υγείας του:
i. συνεχή παρακολούθηση της ιατρικής εξέλιξης του παθόντα σε απευθείας επαφή με τους θεράποντες ιατρούς,
ii. άμεση αποστολή ιατροδικαστή για την εξέταση της κατάστασης του παθόντα.
Παρέχει υπηρεσίες έρευνας και αποτύπωσης των τεχνικών και πραγματικών συνθηκών του ατυχήματος από εξειδικευμένους τεχνικούς. Σε συνεργασία με όλους τους απαραίτητους εμπειρογνώμονες και συνεργάτες υποστηρίζει την πληρέστερη νομική διεκδίκηση με σκοπό την μέγιστη δυνατή ικανοποίηση και αποζημίωση του θύματος. Συνεργάζεται επίσης πολύ αποτελεσματικά με κορυφαία δικηγορικά γραφεία στην Ελλάδα, Κύπρο και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.Budge 1st Site Greek

Η All Accidents προσφέρει άρτιες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες και αγωνίζεται πάντα για το συμφέρον στον παθόντα. Παρέχει  πλήρη υποστήριξη από το πρώτο βήμα της διεκδίκησης που είναι και καθοριστικό μια και από εκεί θα ξεκινήσει και στηριχθεί οποιαδήποτε διεκδίκηση. Ξεκινήστε την διερεύνηση της υπόθεσης σας μιλώντας μαζί μας!!!!

Παρέχουμε τις ανωτέρω υπηρεσίες μας για ατυχήματα κάθε φύσης (πχ. τροχαία, ιατρικό σφάλμα, από ελαττωματικά προϊόντα, από πλημμελείς υπηρεσίες, ή κατά την διάρκεια της εργασίας ). Ο χαρακτήρας της εταιρείας ενώ είναι πλήρως επιστημονικός και μαχητικός παραμένει φιλικός, προσιτός, πάντα με κέντρο τον άνθρωπο, τον παθόντα και τους οικείους του.
Η All Accidents έχει την δυνατότητα να ερευνά υποθέσεις Ατυχημάτων στα Αγγλικά ή/και οποιαδήποτε άλλη γλώσσα απαιτηθεί.
Από την πρώτη στιγμή της συνεργασίας μας ορίζεται ο αρμόδιος συνεργάτης, ανάλογα με τη φύση του ερευνητέου ζητήματος στον οποίο έχετε πρόσβαση κάθε στιγμή για υποστήριξη και επικοινωνία.

slogan2

Η φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε περισσότερα  και έτσι να έχετε πλήρη άποψη και αντίληψη επί των αιτιών του ατυχήματος ώστε να εξυπηρετήσετε καλύτερα τα συμφέροντά σας.
Διαθέτουμε και διαχειριζόμαστε πραγματογνώμονες και τεχνικούς συμβούλους που έχουν εμπειρία δεκαετιών σε όλο το φάσμα των ατυχημάτων, από ιατρική αμέλεια και τροχαία μέχρι εργατικά ατυχήματα και πτώσεις. Αυτή η μακρόχρονη εμπειρία, γνώση και επαφές έχουν σαν αποτέλεσμα τον άριστο συνδυασμό ιατρικής γνώσης και τεχνικής τεκμηρίωσης και είναι καθοριστική για την νομική διαχείρηση της υπόθεσης, στο δικαστήριο αλλά και εξωδικαστικά. Σημαντικό μέρος όμως της συνεργασίας μαζί μας είναι η συνεχής συμβουλευτική / παρακολούθηση της ιατρικής εξέλιξης του παθόντα σε απευθείας επαφή με γιατρούς αποκατάστασης. Αντιμετωπίζουμε το ατύχημα σφαιρικά!


Επιπλέον, οι συνεργάτες γιατροί μας έχουν επιλέξει ένα δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα και γνωρίζουν ποιοι εξωτερικοί ειδικοί μπορούν να παρέχουν εξειδικευμένη υποστήριξη σε ένα δικαστήριο. Σε περίπτωση που λόγω ατυχήματος δεν μπορείτε να μετακινηθείτε οι συνεργάτες της All Accidents μπορούν, μετά την αρχική τηλεφωνική μας επικοινωνία, να σας συναντήσουν άμεσα στον χώρο που θα τους υποδείξετε.

Λειτουργούμε με την αρχή του payNOfee®, οπότε δεν έχετε οποιαδήποτε οικονομική δέσμευση για την γνωμοδότηση μας! Σε περίπτωση συνεργασίας μας η αμοβή μας καταβάλεται με την τελική έκβαση της υπόθεσης σας! Δείτε εδώ περισσότερα.


Τηλέφωνα επικοινωνίας 2107212175, 6983077459, 24ώρες το 24ωρο.

 

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΕΣ

Κων/νος Κούβαρης : Ιατροδικαστής , Πραγματογνώμων Εισαγγελίας και Πρωτοδικείου Αθηνών
Ιωάννης Παπακωνσταντίνου : Μηχανολόγος Μηχανικός , Πραγματογνώμων επί τροχαίων ατυχημάτων
Νίκος Παπακωνσταντίνου : Πολιτικός Μηχανικός , Πραγματογνώμων
Γεώργιος Ραφτογιάννης : Πραγματογνώμων , Εξερεύνηση τόπου συμβάντος
Σπυρίδων Βερβαινιώτης : Ψυχίατρος , Πραγματογνώμων Πρωτοδικείου Αθηνών σε θέματα Δικαστικής ψυχιατρικής
Γεώργιος Σταυρουλάκης : Καρδιολόγος , Διδάκτωρ Παν/μίου Αθηνών, Πραγματογνώμων Πρωτοδικείου Αθηνών
Ιωάννης Οκταποδάς : Ορθοπεδικός χειρουργός , Πραγματογνώμων Πρωτοδικείου και Εφετείου Αθηνών
Μιχαήλ Παπαδάκης : Οδοντίατρος , Πραγματογνώμων Πρωτοδικείου Αθηνών
Απόστολος Βούρδας : Παιδοψυχίατρος , Ειδικευμένος στην Δικαστική Ψυχιατρική , Πραγματογνώμων Πρωτοδικείου Αθηνών και Πειραιώς , Αντιπρόεδρος στην Ελληνική Ψυχιατροδικαστική Εταιρία , Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών
Αγγελος Κουκλινός : Ψυχίατρος , Πραγματογνώμων Πρωτοδικείου Αθηνών σε θέματα Δικαστικής Ψυχιατρικής
Πέτρος Πάλμος : Πλαστικός Χειρουργός
Σωτήρης Γαβριήλ : Γενικός Χειρουργός
Συμεών Μεσογίτης : Ιατροδικαστής , Πραγματογνώμων Πρωτοδικείου Αθηνών
Γεώργιος Τσεκούρας : Ορθοπεδικός
Χρήστος Μοσκάτ : Φωτογράφηση τόπου συμβάντος
Νίκος Τσιατσιάνης : Εκτιμητής υλικών ζημιών τροχαίων ατυχημάτων
Καλαθάκης Νικόλαoς : Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε.
Αριστείδης Σπίρτος : Πλαστικός Χειρουργός

 

                                                                                                                                      Ισολογισμός 1ης χρήσης 2014

 

 

 

Αυτοκινητιστικά Ατυχήματα στην Ελλάδα

car accident

Ένα σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα μπορεί να αποτελέσει μια πολύ τραυματική και δύσκολη εμπειρία.
Οι αξιώσεις για αποζημίωση από τρακάρισμα αυτοκινήτου αφορούν μια ποικιλία τραυματισμών που συμπεριλαμβάνουν μεταξύ άλλων κακώσεις κρανίου, οστών, βλάβες ζωτικών οργάνων, μώλωπες και ψυχολογικά τραύματα.
Γνωρίζουμε ότι η διεκδίκηση αποζημίωσης από αυτοκινητιστικό δυστύχημα μπορεί να φαίνεται δύσκολη αλλά να θυμάστε, όλοι οι οδηγοί, τα οχήματα και τα πλωτά μέσα θα πρέπει να έχουν ασφαλιστεί και τα ασφαλιστήρια συμβόλαια υπάρχουν για να καλύψουν το κόστος των ζημιών που προκλήθηκαν.
Εκτός από την αποζημίωση σας για τον πόνο και την ταλαιπωρία που σας προκάλεσε ο τραυματισμός σας, η αποζημίωση από ένα τροχαίο ατύχημα με αυτοκίνητο μπορεί να καλύψει τα χρήματα που χάνονται ως αποτέλεσμα του ατυχήματος - για παράδειγμα, τα διαφυγόντα κέρδη και το εισόδημα αν είχατε πάρει άδεια από τη δουλειά για να ανακάμψετε.

Γιατί να συνεργαστείτε με την All Accidents:

Η φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε περισσότερα και να διεκδικούμε περισσότερα.

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας έχουν τεράστια εμπειρία στο χώρο των Τροχαίων Ατυχημάτων, έχοντας συμμετάσχει σε εκατοντάδες περιπτώσεις διεκδίκησης και αποκατάστασης στην Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Παρακολουθούμε συνεχώς τις αποφάσεις των δικαστηρίων σε περιπτώσεις Τροχαίων Ατυχημάτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχουμε μια από τις μεγαλύτερες βάσεις δεδομένων για το θέμα. Αυτή η μακρόχρονη εμπειρία, γνώση και επιτυχημένη συνεργασία έχει σαν αποτέλεσμα τον άριστο συνδυασμό ιατρικής γνώσης, τεχνικής τεκμηρίωσης και νομικής προσέγγισης στο δικαστήριο. Περισσότερα για την φιλοσοφία και τους συνεργάτες μας στην σελίδα Η Εταιρεία.

Μέρος της συνεργασίας μαζί μας είναι η συνεχής συμβουλευτική / παρακολούθηση της ιατρικής εξέλιξης του παθόντα σε απευθείας επαφή με γιατρούς αποκατάστασης.

Σε περίπτωση που λόγω ατυχήματος δεν μπορείτε να μετακινηθείτε οι συνεργάτες της All Accidents μπορούν, μετά την αρχική τηλεφωνική μας επικοινωνία, να σας συναντήσουν στον χώρο που θα τους υποδείξετε, στο σπίτι η σε κάποιο νοσηλευτικό ίδρυμα σε οποιοδήποτε μερος της Αττικής. Αν βρίσκεστε εκτός Αττικής μπορεί η πρώτη μας επαφή να γίνει τηλεφωνικά.

Όποια και αν είναι η περίπτωση ατυχήματος με αποτέλεσμα τραυματισμό η ακόμη και θάνατο, καλέσετε σήμερα στο +30210 7212175 ή στο +306983077459 για μια επαγγελματική συμβουλή.

Λειτουργούμε με την αρχή του payNOfee®, οπότε δεν έχετε οποιαδήποτε οικονομική δέσμευση για την αρχική μας γνωμοδότηση! Μπορεί δε να καταβληθεί με την τελική έκβαση της υπόθεσης!  Δείτε εδώ περισσότερα.

Δάγκωμα σκύλου

pitbull

Τραυματισμοί από δάγκωμα σκύλου
Κάθε χρόνο, χιλιάδες αθώα παιδιά και ενήλικες τραυματίζονται σοβαρά ως αποτέλεσμα επιθέσεων σκύλων. Η πλειοψηφία είναι σκύλοι που ανήκουν σε κάποιον ιδιοκτήτη αλλά μπορεί να είναι και αδέσποτα σκυλιά για τα οποία οι δημοτικές αρχές να μην έχουν ενεργήσει όπως πρέπει, και να μην έχουν πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία του κοινού.
Αν θεωρήσετε ότι υπάρχει ευθύνη του ιδιοκτήτη, το επόμενο βήμα είναι να μάθετε όσο πιο πολλά μπορείτε για το σκυλί και τον ιδιοκτήτη, συμπεριλαμβανομένου του κατά πόσο ή όχι ο ιδιοκτήτης έχει ασφάλιση.
Τύποι ασφαλιστήριων συμβολαίων που καλύπτουν συνήθως τα δαγκώματα σκυλιών περιλαμβάνουν :
• Ασφάλιση του ιδιοκτήτη σπιτιού
• Ασφάλιση του μισθωτή
• Ασφάλεια του ιδιοκτήτη του (που καλύπτει τον ιδιοκτήτη, τον κάτοχο ή / και τον διαχειριστή της περιουσίας)
• Εμπορική ασφάλιση γενικής αστικής ευθύνης (καλύπτει καταστήματα και άλλες επιχειρήσεις)
Αν εσείς ή ένα αγαπημένο σας πρόσωπο έχει υποστεί ένα δάγκωμα σκύλου, επικοινωνήσετε με την AllAccidents το συντομότερο δυνατό.
Γιατί να συνεργαστείτε με την All Accidents:

Η φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε περισσότερα και να διεκδικούμε περισσότερα.

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας έχουν τεράστια εμπειρία στο χώρο των Ατυχημάτων, έχοντας συμμετάσχει σε εκατοντάδες περιπτώσεις διεκδίκησης και αποκατάστασης στην Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Παρακολουθούμε συνεχώς τις αποφάσεις των δικαστηρίων σε περιπτώσεις Ατυχημάτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχουμε μια από τις μεγαλύτερες βάσεις δεδομένων για το θέμα. Αυτή η μακρόχρονη εμπειρία, γνώση και επιτυχημένη συνεργασία έχει σαν αποτέλεσμα τον άριστο συνδυασμό ιατρικής γνώσης, τεχνικής τεκμηρίωσης και νομικής προσέγγισης στο δικαστήριο. Περισσότερα για την φιλοσοφία και τους συνεργάτες μας στην σελίδα Η Εταιρεία.

Μέρος της συνεργασίας μαζί μας είναι η συνεχής συμβουλευτική / παρακολούθηση της ιατρικής εξέλιξης του παθόντα σε απευθείας επαφή με γιατρούς αποκατάστασης.

Σε περίπτωση που λόγω ατυχήματος δεν μπορείτε να μετακινηθείτε οι συνεργάτες της All Accidents μπορούν, μετά την αρχική τηλεφωνική μας επικοινωνία, να σας συναντήσουν στον χώρο που θα τους υποδείξετε, στο σπίτι η σε κάποιο νοσηλευτικό ίδρυμα σε οποιοδήποτε μερος της Αττικής. Αν βρίσκεστε εκτός Αττικής μπορεί η πρώτη μας επαφή να γίνει τηλεφωνικά.

Όποια και αν είναι η περίπτωση ατυχήματος με αποτέλεσμα τραυματισμό η ακόμη και θάνατο, καλέσετε σήμερα στο +30210 7212175 ή στο +306983077459 για μια επαγγελματική συμβουλή.

Λειτουργούμε με την αρχή του payNOfee®, οπότε δεν έχετε οποιαδήποτε οικονομική δέσμευση για την αρχική μας γνωμοδότηση! Μπορεί δε να καταβληθεί με την τελική έκβαση της υπόθεσης!  Δείτε εδώ περισσότερα.

 

 

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 


slog3
slogan2

Αναζήτηση