MenuShortSpaceMenuShortCompanyNameMenuShortArxeiopayNofeeContactEng

Slide-car-Greek
Slider-Bicycle-Greek
3
Slider-Hand-

Η εταιρία

Τι μας κάνει διαφορετικούς.
Τα ατυχήματα μπορούν να έχουν συνέπειες που κυμαίνονται από μια απλή σωματική βλάβη, μέχρι και την απώλεια της ζωής. Η διερεύνηση των συνθηκών του ατυχήματος και κυρίως η αποτύπωση των συνεπειών του στην υγεία και την ζωή του παθόντα, μέσα σε ένα πλαίσιο διεκδίκησης δικαιοσύνης και αποζημίωσης, είναι έργο που απαιτεί άμεση, ταχύτατη αλλά και υψηλή επιστημονική και τεχνική κατάρτιση.

H All Accidents είναι η εταιρεία που δίνει πρόσβαση στην πιο Πλήρη και Εξειδικευμένη αντιμετώπιση ενός ατυχήματος γιατί έχει μια ικανή ομάδα πλαισιωμένη με καταξιωμένους πραγματογνώμονες και τεχνικούς συμβούλους σε όλα τα θέματα που αφορούν το ατύχημα, με κέντρο πάντα τον άνθρωπο!

H All Accidents αποτελεί μια καινοτόμο προσέγγιση διότι είναι η μόνη εταιρεία που συνδυάζει την συνολική, περιλαμβάνοντας την ιατρική, τεχνική και ερευνητική προσέγγιση του ατυχήματος, ώστε να είναι αποτελεσματική η διεκδίκηση των αξιώσεων του παθόντος.

Προσφέρει υπηρεσίες υποστήριξης του θύματος σε σχέση με την βέλτιστη αποκατάσταση της υγείας του:
i. συνεχή παρακολούθηση της ιατρικής εξέλιξης του παθόντα σε απευθείας επαφή με τους θεράποντες ιατρούς,
ii. άμεση αποστολή ιατροδικαστή για την εξέταση της κατάστασης του παθόντα.
Παρέχει υπηρεσίες έρευνας και αποτύπωσης των τεχνικών και πραγματικών συνθηκών του ατυχήματος από εξειδικευμένους τεχνικούς. Σε συνεργασία με όλους τους απαραίτητους εμπειρογνώμονες και συνεργάτες υποστηρίζει την πληρέστερη νομική διεκδίκηση με σκοπό την μέγιστη δυνατή ικανοποίηση και αποζημίωση του θύματος. Συνεργάζεται επίσης πολύ αποτελεσματικά με κορυφαία δικηγορικά γραφεία στην Ελλάδα, Κύπρο και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.Budge 1st Site Greek

Η All Accidents προσφέρει άρτιες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες και αγωνίζεται πάντα για το συμφέρον στον παθόντα. Παρέχει  πλήρη υποστήριξη από το πρώτο βήμα της διεκδίκησης που είναι και καθοριστικό μια και από εκεί θα ξεκινήσει και στηριχθεί οποιαδήποτε διεκδίκηση. Ξεκινήστε την διερεύνηση της υπόθεσης σας μιλώντας μαζί μας!!!!

Παρέχουμε τις ανωτέρω υπηρεσίες μας για ατυχήματα κάθε φύσης (πχ. τροχαία, ιατρικό σφάλμα, από ελαττωματικά προϊόντα, από πλημμελείς υπηρεσίες, ή κατά την διάρκεια της εργασίας ). Ο χαρακτήρας της εταιρείας ενώ είναι πλήρως επιστημονικός και μαχητικός παραμένει φιλικός, προσιτός, πάντα με κέντρο τον άνθρωπο, τον παθόντα και τους οικείους του.
Η All Accidents έχει την δυνατότητα να ερευνά υποθέσεις Ατυχημάτων στα Αγγλικά ή/και οποιαδήποτε άλλη γλώσσα απαιτηθεί.
Από την πρώτη στιγμή της συνεργασίας μας ορίζεται ο αρμόδιος συνεργάτης, ανάλογα με τη φύση του ερευνητέου ζητήματος στον οποίο έχετε πρόσβαση κάθε στιγμή για υποστήριξη και επικοινωνία.

slogan2

Η φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε περισσότερα  και έτσι να έχετε πλήρη άποψη και αντίληψη επί των αιτιών του ατυχήματος ώστε να εξυπηρετήσετε καλύτερα τα συμφέροντά σας.
Διαθέτουμε και διαχειριζόμαστε πραγματογνώμονες και τεχνικούς συμβούλους που έχουν εμπειρία δεκαετιών σε όλο το φάσμα των ατυχημάτων, από ιατρική αμέλεια και τροχαία μέχρι εργατικά ατυχήματα και πτώσεις. Αυτή η μακρόχρονη εμπειρία, γνώση και επαφές έχουν σαν αποτέλεσμα τον άριστο συνδυασμό ιατρικής γνώσης και τεχνικής τεκμηρίωσης και είναι καθοριστική για την νομική διαχείρηση της υπόθεσης, στο δικαστήριο αλλά και εξωδικαστικά. Σημαντικό μέρος όμως της συνεργασίας μαζί μας είναι η συνεχής συμβουλευτική / παρακολούθηση της ιατρικής εξέλιξης του παθόντα σε απευθείας επαφή με γιατρούς αποκατάστασης. Αντιμετωπίζουμε το ατύχημα σφαιρικά!


Επιπλέον, οι συνεργάτες γιατροί μας έχουν επιλέξει ένα δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα και γνωρίζουν ποιοι εξωτερικοί ειδικοί μπορούν να παρέχουν εξειδικευμένη υποστήριξη σε ένα δικαστήριο. Σε περίπτωση που λόγω ατυχήματος δεν μπορείτε να μετακινηθείτε οι συνεργάτες της All Accidents μπορούν, μετά την αρχική τηλεφωνική μας επικοινωνία, να σας συναντήσουν άμεσα στον χώρο που θα τους υποδείξετε.

Λειτουργούμε με την αρχή του payNOfee®, οπότε δεν έχετε οποιαδήποτε οικονομική δέσμευση για την γνωμοδότηση μας! Σε περίπτωση συνεργασίας μας η αμοβή μας καταβάλεται με την τελική έκβαση της υπόθεσης σας! Δείτε εδώ περισσότερα.


Τηλέφωνα επικοινωνίας 2107212175, 6983077459, 24ώρες το 24ωρο.

 

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΕΣ

Κων/νος Κούβαρης : Ιατροδικαστής , Πραγματογνώμων Εισαγγελίας και Πρωτοδικείου Αθηνών
Ιωάννης Παπακωνσταντίνου : Μηχανολόγος Μηχανικός , Πραγματογνώμων επί τροχαίων ατυχημάτων
Νίκος Παπακωνσταντίνου : Πολιτικός Μηχανικός , Πραγματογνώμων
Γεώργιος Ραφτογιάννης : Πραγματογνώμων , Εξερεύνηση τόπου συμβάντος
Σπυρίδων Βερβαινιώτης : Ψυχίατρος , Πραγματογνώμων Πρωτοδικείου Αθηνών σε θέματα Δικαστικής ψυχιατρικής
Γεώργιος Σταυρουλάκης : Καρδιολόγος , Διδάκτωρ Παν/μίου Αθηνών, Πραγματογνώμων Πρωτοδικείου Αθηνών
Ιωάννης Οκταποδάς : Ορθοπεδικός χειρουργός , Πραγματογνώμων Πρωτοδικείου και Εφετείου Αθηνών
Μιχαήλ Παπαδάκης : Οδοντίατρος , Πραγματογνώμων Πρωτοδικείου Αθηνών
Απόστολος Βούρδας : Παιδοψυχίατρος , Ειδικευμένος στην Δικαστική Ψυχιατρική , Πραγματογνώμων Πρωτοδικείου Αθηνών και Πειραιώς , Αντιπρόεδρος στην Ελληνική Ψυχιατροδικαστική Εταιρία , Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών
Αγγελος Κουκλινός : Ψυχίατρος , Πραγματογνώμων Πρωτοδικείου Αθηνών σε θέματα Δικαστικής Ψυχιατρικής
Πέτρος Πάλμος : Πλαστικός Χειρουργός
Σωτήρης Γαβριήλ : Γενικός Χειρουργός
Συμεών Μεσογίτης : Ιατροδικαστής , Πραγματογνώμων Πρωτοδικείου Αθηνών
Γεώργιος Τσεκούρας : Ορθοπεδικός
Χρήστος Μοσκάτ : Φωτογράφηση τόπου συμβάντος
Νίκος Τσιατσιάνης : Εκτιμητής υλικών ζημιών τροχαίων ατυχημάτων
Καλαθάκης Νικόλαoς : Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε.
Αριστείδης Σπίρτος : Πλαστικός Χειρουργός

 

                                                                                                                                      Ισολογισμός 1ης χρήσης 2014

 

 

 

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 


slog3
slogan2

Αναζήτηση