MenuShortSpaceMenuShortCompanyNameMenuShortArxeiopayNofeeContactEng

Slide-car-Greek
Slider-Bicycle-Greek
3
Slider-Hand-

Ατυχήματα Αθλητικών Δραστηριοτήτων

ski

Τραυματισμοί κατά την διάρκεια αθλημάτων.

Εάν έχετε τραυματιστεί, ενώ συμμετείχατε σε οποιοδήποτε είδος αθλητισμού, ως επαγγελματίας ή ερασιτέχνης, τότε μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Για παράδειγμα διεκδικούμε αποζημίωση για αθλητές που τραυματίστηκαν από επικίνδυνα τάκλιν, απο σκόπιμη επίθεση κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού, από ελαττωματικό εξοπλισμό ή επικίνδυνες συνθήκες εδάφους.

Ένας αθλητικός τραυματισμός συχνά κρίνεται από τις μαρτυρικές καταθέσεις συναδέλφων-παικτών, και όπου είναι δυνατόν, απο στοιχεία του επίσημου αγώνα. Το σημαντικότερο όλων είναι να ληφθούν μαρτυρικές καταθέσεις επειγόντως, πριν οι μνήμες εξασθενίσουν.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε, αν ο τραυματισμός σας έγινε κατά τη διάρκεια κάθε είδους αθλητικών δραστηριοτήτων, όπως ποδηλασία, τρέξιμο, ποδόσφαιρο, windsurfing, σκι ή snowboarding.

Γιατί να συνεργαστείτε με την All Accidents:

Η φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε περισσότερα και να διεκδικούμε περισσότερα.

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας έχουν τεράστια εμπειρία στο χώρο των Ατυχημάτων, έχοντας συμμετάσχει σε εκατοντάδες περιπτώσεις διεκδίκησης και αποκατάστασης στην Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Παρακολουθούμε συνεχώς τις αποφάσεις των δικαστηρίων σε περιπτώσεις Ατυχημάτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχουμε μια από τις μεγαλύτερες βάσεις δεδομένων για το θέμα. Αυτή η μακρόχρονη εμπειρία, γνώση και επιτυχημένη συνεργασία έχει σαν αποτέλεσμα τον άριστο συνδυασμό ιατρικής γνώσης και νομικής προσέγγισης στο δικαστήριο. Περισσότερα για την φιλοσοφία και τους συνεργάτες μας στην σελίδα Η Εταιρεία.

Μέρος της συνεργασίας μαζί μας είναι η συνεχής συμβουλευτική / παρακολούθηση της ιατρικής εξέλιξης του παθόντα σε απευθείας επαφή με γιατρούς αποκατάστασης.

Σε περίπτωση που λόγω ατυχήματος δεν μπορείτε να μετακινηθείτε οι συνεργάτες της All Accidents μπορούν, μετά την αρχική τηλεφωνική μας επικοινωνία, να σας συναντήσουν στον χώρο που θα τους υποδείξετε, στο σπίτι η σε κάποιο νοσηλευτικό ίδρυμα σε οποιοδήποτε μερος της Αττικής. Αν βρίσκεστε εκτός Αττικής μπορεί η πρώτη μας επαφή να γίνει τηλεφωνικά.

Όποια και αν είναι η περίπτωση ατυχήματος με αποτέλεσμα τραυματισμό η ακόμη και θάνατο, καλέσετε σήμερα στο +30210 7212175 ή στο +306983077459 για μια επαγγελματική συμβουλή.

Λειτουργούμε με την αρχή του payNOfee® οπότε δεν έχετε οποιαδήποτε οικονομική δέσμευση για την αρχική μας γνωμοδότηση! Μπορεί δε να καταβληθεί με την τελική έκβαση της υπόθεσης!  Δείτε εδώ περισσότερα.

Οι πιο συχνοί αθλητικοί τραυματισμοί περιλαμβάνουν :Τραύματα στο κεφάλι και διάσειση, Κατάγματα, Τραυματισμοί στο γόνατο, τη σπονδυλική στήλη, το λαιμό και την πλάτη, Σπασμένα κόκαλα, Εσωτερική αιμορραγία, Οδοντιατρικοi τραυματισμοi.

Ιδιαίτερα για τις αθλητικές δραστηριότητες των νέων ή των παιδιών οι αθλητικές εγκαταστάσεις οφείλουν να παρέχουν ασφαλή και καλά διατηρημένο εξοπλισμό. Οργανώσεις, ομάδες, προπονητές, εκπαιδευτές ακόμη και μεμονωμένοι συμμετέχοντες μπορεί να είναι υπεύθυνοι, εάν ένας συμμετέχων ή θεατής τραυματιστεί. Οι περισσότερες αθλητικές κακώσεις μπορεί να είχαν προληφθεί με τη χρήση του κατάλληλου εξοπλισμού ασφαλείας και με τη λήψη απλών βημάτων για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των θεατών και των συμμετεχόντων.

 athletic

 

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ηθική Βλάβη και Ψυχική Οδύνη.

30-10-2015

Ηθική Βλάβη (Non-material damage, Moral damage, Non material harm) και Ψυχική Οδύνη (Pain and suffering, Pretium doloris, Mental anguish ) είναι έννοιες που συχνά συγχέονται.Αν και εχουν κοινα θεματα εχουν...

133.415€ για δύο κομμένα δάχτυλα από κροτίδα

22-03-2015

Κατά τη διάρκεια επεισοδίων που έγιναν σε αγώνα μπάσκετ. Την πρώτη απόφαση-καταπέλτη με την οποία επιδικάζεται αποζημίωση για ακρωτηριασμό δαχτύλων (μέσου και δείκτη) του δεξιού χεριού φιλάθλου από χούλιγκαν λόγω της...

Τραγωδία σε γήπεδο 5Χ5

14-07-2014

Ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στην περιοχή της Ηλιούπολης, όταν ένας 8χρονος άφησε την τελευταία του πνοή την ώρα που έπαιζε ανέμελος ποδόσφαιρο με τους φίλους του.Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μαθητής δημοτικού...

Αποζημίωση για Νεϊμάρ από τη FIFA στην Μπαρτσελόνα

13-07-2014

Ένα σημαντικό ποσό θα βάλει στα ταμεία της η Μπαρτσελόνα ως αποζημίωση από τη FIFA λόγω του σοβαρού τραυματισμού του Νεϊμάρ στον προημιτελικό με την Κολομβία.Συγκεκριμένα, η Μπαρτσελόνα μπορεί να...

 


slog3
slogan2

Αναζήτηση