allaccidents.gr - Στη Θάλασσα

logo header allaccidents mobile
Slide-car-Greek
Slider-Bicycle-Greek
3
Slider-Hand-

Αναζήτηση

Ατυχήματα στη θάλασσα

skafos

Ατυχήματα στη θάλασσα.

Η ασχολία με κάθε είδους πλωτό μέσο όπως φουσκωτά, κρις κραφτ, jetski ή ιστιοπλοϊκά είναι πολύ δημοφιλής στην Ελλάδα. Όμως αν και ευρέως θεωρούνται ευχάριστα και χαλαρωτικά, είναι η αιτία κάθε χρόνο για δεκάδες τραυματισμούς ακόμη και θανάτους.

Οι κύριες αιτίες των ατυχημάτων με πλωτά μέσα οφείλονται στις ακόλουθες πράξεις αμέλειας: υπερβολική ταχύτητα , κακή εκτίμηση, απειρία χειριστή, βλάβη εξοπλισμού, έλλειψη κατάλληλου εξοπλισμού ασφάλειας επί του σκάφους (σωσίβια, μέσα ειδοποίησης σε έκτακτη ανάγκη και τεχνολογίες ένδειξης της θέσης), λειτουργία σε κακές καιρικές συνθήκες και υπερφόρτωση του σκάφους με επιβάτες ή υπερβολικό φορτίο. Η κατανάλωση αλκοόλ παίζει επίσης ρόλο σε ένα μέρος των ατυχημάτων με πλωτό μέσο.

 

Οι τύποι των ατυχημάτων περιλαμβάνουν: συγκρούσεις με άλλα πλοία, ατυχήματα κατά τη διάρκεια θαλάσσιων σπορ, τραυματισμός κολυμβητών, πτώση επιβατών στη θάλασσα, ανατροπή, έκρηξη ή πυρκαγιά εν πλω.

Η νομοθεσία απαιτεί ότι τα θύματα των ατυχημάτων στην θάλασσα πρέπει να υποβάλουν μια έκθεση του περιστατικού στο Λιμενικό η στην πλησιέστερη αρχή.

Κάθε ατύχημα στην θάλασσα είναι μοναδικό, έτσι , κάποιος που έχει πείρα στο θέμα μπορεί να κάνει την διάφορα. 

Γιατί να συνεργαστείτε με την All Accidents:

Η φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε περισσότερα και να διεκδικούμε περισσότερα.

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας έχουν τεράστια εμπειρία στο χώρο των ατυχημάτων, έχοντας συμμετάσχει σε εκατοντάδες περιπτώσεις διεκδίκησης και αποκατάστασης στην Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Παρακολουθούμε συνεχώς τις αποφάσεις των δικαστηρίων σε περιπτώσεις Ατυχημάτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχουμε μια από τις μεγαλύτερες βάσεις δεδομένων για το θέμα. Αυτή η μακρόχρονη εμπειρία, γνώση και επιτυχημένη συνεργασία έχει σαν αποτέλεσμα τον άριστο συνδυασμό ιατρικής γνώσης και νομικής προσέγγισης στο δικαστήριο. Περισσότερα για την φιλοσοφία και τους συνεργάτες μας στην σελίδα Η Εταιρεία.

Μέρος της συνεργασίας μαζί μας είναι η συνεχής συμβουλευτική / παρακολούθηση της ιατρικής εξέλιξης του παθόντα σε απευθείας επαφή με γιατρούς αποκατάστασης.

Σε περίπτωση που λόγω ατυχήματος δεν μπορείτε να μετακινηθείτε οι συνεργάτες της All Accidents μπορούν, μετά την αρχική τηλεφωνική μας επικοινωνία, να σας συναντήσουν στον χώρο που θα τους υποδείξετε, στο σπίτι η σε κάποιο νοσηλευτικό ίδρυμα σε οποιοδήποτε μερος της Αττικής. Αν βρίσκεστε εκτός Αττικής μπορεί η πρώτη μας επαφή να γίνει τηλεφωνικά.

Όποια και αν είναι η περίπτωση ατυχήματος με αποτέλεσμα τραυματισμό η ακόμη και θάνατο, καλέσετε σήμερα στο +30210 7212175 ή στο +30698 3077459 για μια επαγγελματική συμβουλή.

Λειτουργούμε με την αρχή του payNOfee® οπότε δεν έχετε οποιαδήποτε οικονομική δέσμευση για την αρχική μας γνωμοδότηση! Μπορεί δε να καταβληθεί με την τελική έκβαση της υπόθεσης!  Δείτε εδώ περισσότερα.

 

 

FaLang translation system by Faboba

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ