MenuShortSpaceMenuShortCompanyNameMenuShortArxeiopayNofeeContactEng

Slide-car-Greek
Slider-Bicycle-Greek
3
Slider-Hand-

Ελαττωματικά Προϊόντα

 

DEF11


Ελαττωματικά Προϊόντα και Υπηρεσίες.
Χιλιάδες άνθρωποι τραυματίζονται σοβαρά ή σκοτώνονται κάθε χρόνο από επικίνδυνα και ελαττωματικά Προϊόντα και Υπηρεσίες.. Πολλοί από τους τραυματισμούς αυτούς, θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί, εάν είχαν ληφθεί τα κατάλληλα μέτρα για την ασφάλεια, τον σχεδιασμό και την εξασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων αυτών. Ελαττωματικά προϊόντα που συμπεριλαμβάνουν επικίνδυνα παιχνίδια, βιομηχανικά μηχανήματα και εξοπλισμό, λάθος σχεδιασμένα καταναλωτικά προϊόντα, αυτοκίνητα, μολυσμένα τρόφιμα, ιατροτεχνολογικά προϊόντα ακόμη και συνταγογραφούμενα φάρμακα μπορεί να προκαλέσουν σημαντική βλάβη και αυτό, με αποτέλεσμα ενδεχομένως οι παθόντες να δικαιούνται αποζημίωση. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και κατά την κακή παροχή υπηρεσιών όπως για παράδειγμα σε κομμωτήρια ή ινστιτούτα αισθητικής.
Υπάρχουν τρεις κύριοι τύποι ελαττωμάτων των προϊόντων που μπορούν να οδηγήσουν σε τραυματισμό:
• Σχεδιαστικά Ελαττώματα
Αυτά συμβαίνουν πριν το προϊόν παραχθεί, στον αρχικό σχεδιασμό και προγραμματισμό .
• Κατασκευαστικά Σφάλματα
Αυτά τα ελαττώματα προκύπτουν από τα λάθη που λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια της κατασκευής.
• Ψευδής Διαφήμιση
Ψευδείς δηλώσεις Marketing συμβαίνουν όταν οι πωλητές δεν παρέχουν επαρκείς προειδοποιήσεις ή οδηγίες ή δεν καθορίζουν τους πιθανούς κινδύνους από τη χρήση του προϊόντος.
Οι πιο συνήθεις τραυματισμοί από προϊόντα περιλαμβάνουν:
• Κακώσεις των άκρων που προκαλούνται από πτώση από ελαττωματική σκάλα
• Δηλητηρίαση που προκαλείται από μολυσμένα τρόφιμα που αγοράζονται σε ένα κατάστημα
• Εγκαύματα που προκαλούνται από ηλεκτρικά είδη που σπάνε ή προκαλούν πυρκαγιά
• Ουλές που προκαλούνται από μολυσμένα καλλυντικά ή υπηρεσίες αισθητικής
Βεβαιωθείτε ότι έχετε κρατήσει το ελαττωματικό προϊόν ή φωτογραφίες του ελαττωματικού προϊόντος και όλα τα έγγραφα που σχετίζονται με την απαίτησή σας, όπως η συσκευασία, οι οδηγίες χρήσης και το σημαντικότερο, η απόδειξη αγοράς.
Γιατί να συνεργαστείτε με την All Accidents:

Η φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε περισσότερα και να διεκδικούμε περισσότερα.

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας έχουν τεράστια εμπειρία στο χώρο των Ατυχημάτων από Προϊόντα και Υπηρεσίες, έχοντας συμμετάσχει σε αρκετές περιπτώσεις διεκδίκησης και αποκατάστασης στην Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Παρακολουθούμε συνεχώς τις αποφάσεις των δικαστηρίων σε περιπτώσεις Ατυχημάτων από Προϊόντα και Υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχουμε μια από τις μεγαλύτερες βάσεις δεδομένων για το θέμα. Αυτή η μακρόχρονη εμπειρία, γνώση και επιτυχημένη συνεργασία έχει σαν αποτέλεσμα τον άριστο συνδυασμό ιατρικής γνώσης και νομικής προσέγγισης στο δικαστήριο. Περισσότερα για την φιλοσοφία και τους συνεργάτες μας στην σελίδα Η Εταιρεία.

Μέρος της συνεργασίας μαζί μας είναι η συνεχής συμβουλευτική / παρακολούθηση της ιατρικής εξέλιξης του παθόντα σε απευθείας επαφή με γιατρούς αποκατάστασης.

Σε περίπτωση που λόγω ατυχήματος δεν μπορείτε να μετακινηθείτε οι συνεργάτες της All Accidents μπορούν, μετά την αρχική τηλεφωνική μας επικοινωνία, να σας συναντήσουν στον χώρο που θα τους υποδείξετε, στο σπίτι η σε κάποιο νοσηλευτικό ίδρυμα σε οποιοδήποτε μερος της Αττικής. Αν βρίσκεστε εκτός Αττικής μπορεί η πρώτη μας επαφή να γίνει τηλεφωνικά.

Όποια και αν είναι η περίπτωση ατυχήματος με αποτέλεσμα τραυματισμό η ακόμη και θάνατο, καλέσετε σήμερα στο +30210 7212175 ή στο +306983077459 για μια επαγγελματική συμβουλή.

Λειτουργούμε με την αρχή του payNOfee® , οπότε δεν έχετε οποιαδήποτε οικονομική δέσμευση για την αρχική μας γνωμοδότηση! Μπορεί δε να καταβληθεί με την τελική έκβαση της υπόθεσης!  Δείτε εδώ περισσότερα.

 

 

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ηθική Βλάβη και Ψυχική Οδύνη.

30-10-2015

Ηθική Βλάβη (Non-material damage, Moral damage, Non material harm) και Ψυχική Οδύνη (Pain and suffering, Pretium doloris, Mental anguish ) είναι έννοιες που συχνά συγχέονται.Αν και εχουν κοινα θεματα εχουν...

Αποζημίωση 6.000 € για μία... σοκολάτα

22-06-2014

Αποζημίωση δικαιούνται οι καταναλωτές για τα ελαττωματικά προϊόντα, όχι μόνο γιατί ένα χαλασμένο τρόφιμο μπορεί να προκαλέσει βλάβη στην υγεία τους, αλλά γιατί η παραγωγός ή προμηθεύτρια εταιρεία του προϊόντος...

 


slog3
slogan2

Αναζήτηση