MenuShortSpaceMenuShortCompanyNameMenuShortArxeiopayNofeeContactEng

Slide-car-Greek
Slider-Bicycle-Greek
3
Slider-Hand-

Πτώση

SLIP FALL shutterstock 104528417

Τα ατυχήματα από γλίστρημα και πτώση είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο με χιλιάδες περιπτώσεις κάθε χρόνο. Πολλά από τα θύματα υποφέρουν από σοβαρoύς τραυματισμούς που μπορεί ακόμη και να οδηγήσoυν σε αδικαιολόγητο θάνατο. Σκοτεινές σκάλες, υγρά πατώματα, και κακώς προστατευόμενα εργοτάξια μπορεί συχνά να έχoυν καταστροφικά αποτελέσματα.

Όλες οι εταιρείες έχουν καθήκον να εξασφαλίσoυν ότι δεν διατρέχουν κίνδυνο τραυματισμού, όποιοι επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις τους, είτε αυτοί είναι κοινό, πελάτες, ή υπάλληλoι από άλλες εταιρείες. Το ίδιο ισχύει και για τους ιδιοκτήτες ακινήτων, για αυτούς που βρέθηκαν στο ακίνητο τους.  Εάν μπορεί να αποδειχθεί ότι υπήρξε ανεπαρκής εφαρμογή των διατάξεων Υγιεινής και Ασφάλειαs ή ότι ο ιδιοκτήτης ακινήτου ήταν αμελής και γνώριζε ή όφειλε να γνωρίζει για την επικίνδυνη ή ελαττωματική κατάσταση που προκάλεσε το γλίστρημα ή την πτώση, τότε μπορεί κάποιος κάλλιστα να δικαιούται να πάρει αποζημίωση.
Ευθύνη επίσης μπορεί να προκύψει για όσους είναι αρμόδιοι να εξασφαλίσουν ότι όλα τα πεζοδρόμια, δρόμοι και οι δημόσιοι χώροι είναι καλά διατηρημένοι για την αποφυγή ατυχημάτων.

Σημαντικό στοιχείο το οποίο μπορεί να αποδειχθεί καταλυτικό στην επίτευξη αποζημίωσης από το ατύχημα που τυχόν υπεστήκατε, είναι η συγκέντρωση αποδεικτικών στοιχείων, όπως:   
• Φωτογραφίες. Πάρτε φωτογραφίες της σκηνής του ατυχήματος , τα ρούχα και τα παπούτσια σας και οποιαδήποτε μώλωπες , κοψίματα , γρατζουνιές, ράμματα ή γύψο για να τεκμηριώσει τον τραυματισμό σας.
• Μάρτυρες. Αν υπήρχαν κάποιοι μάρτυρες στην πτώση σας, προσπαθήστε να πάρετε το όνομα, τη διεύθυνση και τον αριθμό τηλεφώνου τους.
• Αναφορά ατυχήματος. Αν σας συνέβη τραυματισμός σε ένα κατάστημα , πολυκατάστημα ή super market , βεβαιωθείτε ότι έχετε υποβάλει αναφορά και επίσημη διαμαρτυρία, για το ατύχημα . Μπορείτε να το κάνετε αυτό, ζητώντας το διαχειριστή. Αν είστε σε θέση, βεβαιωθείτε ότι, πριν φύγετε, έχετε λάβει ένα αντίγραφο της αναφοράς ατυχήματος.
• Αποδεικτικά στοιχεία. Σας συνιστούμε να αποθηκεύσετε το στοιχείο που προκάλεσε την πτώση σας. Αν δεν μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες ή να λάβετε οποιεσδήποτε βεβαίωση ένας συνεργάτης της All Accidents θα αποκτήσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες. Ωστόσο, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας, ότι η απόκτηση πληροφοριών ώρες, ημέρες, εβδομάδες ή ακόμη και μήνες μετά από ένα τόπο του ατυχήματος ο οποίος έχει καθαριστεί ή όταν τα τραύματά σας έχουν επουλωθεί είναι πολύ πιο δύσκολη. Αν το ιατρικό ιστορικό σας, τεκμηριώνει τους τραυματισμούς σας , επιπλέον φωτογραφίες και δηλώσεις θα αποδειχθoύν πολύτιμες μπροστά στο δικαστήριο.
Κάθε ατύχημα ολίσθησης και πτώσης είναι μοναδικό, έτσι , κάποιος που έχει πείρα στο θέμα μπορεί να κάνει την διάφορα.

Γιατί να συνεργαστείτε με την All Accidents:

Η φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε περισσότερα και να διεκδικούμε περισσότερα.

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας έχουν τεράστια εμπειρία στο χώρο των ατυχημάτων και πτώσεων, έχοντας συμμετάσχει σε αρκετές περιπτώσεις διεκδίκησης και αποκατάστασης στην Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Παρακολουθούμε συνεχώς τις αποφάσεις των δικαστηρίων σε περιπτώσεις Ατυχημάτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχουμε μια από τις μεγαλύτερες βάσεις δεδομένων για το θέμα. Αυτή η μακρόχρονη εμπειρία, γνώση και επιτυχημένη συνεργασία έχει σαν αποτέλεσμα τον άριστο συνδυασμό ιατρικής γνώσης, τεχνικής επεξήγησης / υποστήριξης και νομικής προσέγγισης στο δικαστήριο. Περισσότερα για την φιλοσοφία και τους συνεργάτες μας στην σελίδα Η Εταιρεία.

Μέρος της συνεργασίας μαζί μας είναι η συνεχής συμβουλευτική / παρακολούθηση της ιατρικής εξέλιξης του παθόντα σε απευθείας επαφή με γιατρούς αποκατάστασης.

Σε περίπτωση που λόγω ατυχήματος δεν μπορείτε να μετακινηθείτε οι συνεργάτες της All Accidents μπορούν, μετά την αρχική τηλεφωνική μας επικοινωνία, να σας συναντήσουν στον χώρο που θα τους υποδείξετε, στο σπίτι η σε κάποιο νοσηλευτικό ίδρυμα σε οποιοδήποτε μέρος της Αττικής. Αν βρίσκεστε εκτός Αττικής μπορεί η πρώτη μας επαφή να γίνει τηλεφωνικά.

Όποια και αν είναι η περίπτωση ατυχήματος με αποτέλεσμα τραυματισμό η ακόμη και θάνατο, καλέσετε σήμερα στο +30210 7212175 ή στο +306983077459 για μια επαγγελματική συμβουλή.

Λειτουργούμε με την αρχή του payNOfee® οπότε δεν έχετε οποιαδήποτε οικονομική δέσμευση για την αρχική μας γνωμοδότηση! Μπορεί δε να καταβληθεί με την τελική έκβαση της υπόθεσης!  Δείτε εδώ περισσότερα.

slip and fall 1

 

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ηθική Βλάβη και Ψυχική Οδύνη.

30-10-2015

Ηθική Βλάβη (Non-material damage, Moral damage, Non material harm) και Ψυχική Οδύνη (Pain and suffering, Pretium doloris, Mental anguish ) είναι έννοιες που συχνά συγχέονται.Αν και εχουν κοινα θεματα εχουν...

38χρόνη ζητά 96.000 € αποζημίωση από το Δήμο Αγρινίου

14-07-2014

Στις κακοτεχνίες αλλά και στην ολισθηρότητα των πεζοδρομίων στην οδό Παπαστράτου στο Αγρίνιο, στην κεντρικότερη οδό της πόλης, οφείλονται σύμφωνα με πληροφορίες του Agrinionet, οι σοβαροί τραυματισμοί πολιτών που έχουν...

Λαμία: Τραυματισμός γυναίκας από πτώση σε σκαλιά πλατείας

07-07-2014

Σοβαρό τραυματισμό υπέστη μια νεαρή κοπέλα το μεσημέρι της Πέμπτης στην πλατεία Πάρκου, στη Λαμία, όταν γλίστρησε και έπεσε στα σκαλιά της πλατείας.Στην περιοχή έσπευσε ασθενοφόρο και η κοπέλα μεταφέρθηκε...

6.000 € αποζημίωση από πτώση σε φρεάτιο

22-06-2014

Σε αποζημίωση 6.000 ευρώ καταδίκασε στον Δήμο Βόλου το Διοικητικό Πρωτοδικείο για βαρύτατες κακώσεις, που υπέστη 86χρονη από την πτώση της μέσα σε φρεάτιο, εξαιτίας κακοτεχνιών σε κεντρικό πεζόδρομο. Το ατύχημα...

 


slog3
slogan2

Αναζήτηση